Monday, November 21, 2011

Photo.




Когато бях на Белинташ, 2010, една калинка кацна на ръката ми, поседя за миг и отлетя в лятната мараня. Червена, с много точки, красива и по своему щастлива. Такава поне аз реших, че е..
Белинташ е магическо място, с много силна енергия и излъчване. На върха на скалата има едно дърво, на което можеш да закачиш листче, на което си написал нещата, които искаш да ти се случат. Ние хората винаги искаме нещо да ни се случи и винаги сме в режим "очакване", което според всички умни книги, не е правилно. Но пък желанието е двигател, който задвижва механизма и води до действие и в най-добрия случай до позитивен резултат. Така че ние, в този ред на мисли, не пропуснахме възможността да помолим Вселената да хвърли едно око на нашите въжделения и по възможност да спомогне за изпълняването им.... Оттогава станаха много неща, много хубави неща, изпълниха се съкровени и почти невъзможни желания,раздвижиха се пластовете, небето просветна и слънцето изгря. Всъщност изгряха няколко слънца и не знам да има нещо по хубаво от това..
Резултат на мисъл, желание, благосклонност, благодетелност, мистерия - не е толкова важно. По важно е да не спираме да вярваме в чудеса...
Въпреки, че понякога се налага да чакаме повече, отколкото ни се иска...

No comments:

Post a Comment